torsdag den 30. januar 2014

Lina´s top down

Jeg er en lille bitte smule forfalden til sommerbluser i rustikke kvaliteter og lækre blandinger og måtte da nødvendigvis også have Else Schjellerups seneste model "Lina´s top down" fra bogen Mange Masker. Den er strikket i Dunlin (hør/bomuld) farve Aqua, selvom det ikke just afspejles 100% på billedet.

Blusen er strikket ovenfra og ned, altså er en smule opmærksomhed kræves i starten og sidenhen kan den udmærke sig ved at være fjernsynsstrik.

Mht. teknikker så er den ikke særlig krævende og det øverste mønsterstrik er beskrevet pind for pind, så nybegyndere der behersker en enkelt snoning kan sagtens være med.

Det kan derimod kræve lidt øvelse og omhu at strikke i hørgarn / hørblandinger, før resultatet bliver jævn. Sådan er det også i Dunlin, men en magisk vask på uldprogram jævner og glatter det færdige strik.

Opskriften på blusen findes i S/M (halv brystvidde 46 cm) og L/XL (halv brystvidde 53 cm) og vejl. mængde garn er hhv. 300 gr. og 400 gr. Du får altså en lækker bluse for 318 kr. / 424 kr. foruden opskriften i bogen - den kan jo lånes på biblioteket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar